Over de programmeerkampen

Programmeerkamp in de herfstvakantie

Zin om meerdere dagen samen met peers (=ontwikkelingsgelijken) je programmeervaardigheden bij te spijkeren (of aan te leren)? En om gezellig te kletsen, te chillen of een spel te spelen?
Vind je het leuk nieuwe vrienden te maken waarbij je je begrepen voelt, die écht naar je luisteren en dezelfde interesses delen?
Kom dan naar het programmeerkamp in de herfstvakantie voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen (van 9 jaar e.o.)!

Sinds 2015 organiseert iQBegrijp programmeerkampen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Dit keer voor de 10e keer!

Het eerstvolgende kamp is in de herfstvakantie van dinsdag 22 oktober tot en met donderdag 24 oktober 2019 in Groepsaccommodatie De Zuiderzon in Eerbeek. Het kamp kost 249,-.

Een uitgebreide beschrijving van het kamp en meer informatie vind je op http://www.programmeerkampen.nl.
Het aanmeldformulier vind je hier.
Er is nog 1 plekje beschikbaar.

Tot 22 oktober!?!?

Het volgende kamp is in Eerbeek

De groepsaccommodatie is geheel uniek, doordat het groepsverblijf gevestigd is in het mooie bosgebied van de Veluwe en beschikt over vele (recreatie)mogelijkheden. Het vakantieoord op de Veluwe wordt met name gekenmerkt door de gezellige huiskamer met open haard en kleine slaapkamers met stapelbedden voor in totaal 48 personen.

Het Ooievaarsnest

 

 

 

“Voor mij was het programmeerkamp een geheel nieuwe ervaring waar ik heel veel van heb geleerd. Sjoerd Dirk kan goed en duidelijk uitleggen, waardoor je alles snapt en onthoudt.” – Jente

Uitdagende activiteiten

Programmeerkampen

S.A.A.I.E.-vakantieactiviteiten

Programmeerclub

Speelmiddagen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

iQBegrijp is een handelsnaam van iQMaak | KvK 60717998